Pronto 5 az 1-ben Classic bútorápoló aeroszol 250 ml

Cikkszám: 47465008
1 040 Ft
Pronto 5in1 Classic bútorápoló aeroszol egyedülálló formulával: 1. Mindennapi favédelem. 2. Fokozza a fa bútorok természetes fényét. 3. Eltávolítja az ujjlenyomatokat, zsírfoltokat és ragacsos szennyeződéseket. 4. Kevesebb por, akár egy hétig. 5. Eltávolítja a port és az allergének közel 90%-át* (*állati eredetű allergének).
Termékek előírások
Összetétel <5% nem ionos felületaktív anyag, 5-15% alifás szénhidrogének, Illatanyag, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, Linalool, Limonene
Biztonsági figyelmeztetés Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Figyelmeztetés: Gyermekek kezébe nem kerülhet. Gyújtóforrástól távol tartandó - Tilos a dohányzás. A keletkező permetet nem szabad belélegezni. Csak jól szellőztetett helyen használható. Csak a használati utasításnak megfelelően használja. Tartalmának tömeg szerinti 12%-a gyúlékony. A készülékben túlnyomás uralkodik. Felnyitni, ütögetni, felszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotában is tilos! Tilos nyílt lángra vagy bármilyen izzó anyagra permetezni.
Gyártó vevőszolgálata S.C. Johnson Kft. 1124 Budapest Apor Vilmos tér 6. Tel.: 224-8400 www.scjproducts.info
Gyártó webcíme http://www.scjproducts.info