Pedigree DentaStix kiegészítő állateledel 10-25 kg-os, 4 hónapnál idősebb kutyáknak 3 db 77 g

Cikkszám: 172347002
364 Ft
A Pedigree® Napi DentaStix® különleges X-alakú fogápoló pálcika, amelyről tudományosan bizonyították, hogy napi használat esetén akár 80%-kal csökkenti a foglepedék kialakulását. A Pedigree® Napi DentaStix® termékeket úgy tervezték, hogy hosszan kelljen rágni a megfelelő hatékonyság érdekében, így csökkentve a foglepedék és fogkő kialakulását enyhén érdes állagának és aktív hatóanyagainak köszönhetően. Ízletes, alacsony zsírtartalmú, hozzáadott cukor és mesterséges színezékanyag és aroma nélkül. Pedigree® - hogy meghálálhassa a kutyája jóságát! A kutyák mindenhez a szájukat használják, így alapvető a fogak és a fogíny egészséges állapota ahhoz, hogy a legjobb formájukat adják. Mégis ötből négy, háromévesnél idősebb kutya ínybetegségben szenved, ami lelassíthatja a kutyát vagy szükségessé teheti az állatorvosi kezelést is. A Waltham™ kisállat-táplálkozási kutatóközpont táplálkozástani szakemberei és állatorvosai segítségével a Pedigree® ízletes kutyarágók széles választékát fejlesztette ki, mely csökkenti a foglepedék és fogkő kialakulását, ezáltal csökkentve az ínybetegségek kockázatát.
Termékek előírások
Összetétel Válogatott gabonafélék, Növényi eredetű származékok, Ásványi anyagok 2,7% nátrium-tripolifoszfátot tartalmaz, Hús és állati származékok, Olajok és zsírok
Biztonsági figyelmeztetés A balesetek elkerülése érdekében a csomagolóanyagot tartsa távol csecsemőktől, kisgyermekektől és háziállatoktól.
Tápérték
 
Analitikai összetevők (%):
Fehérje:
7
Zsírtartalom:
1,7
Szervetlen anyag:
6
Nyersrost:
1
Nedvességtartalom:
14
Energia:
305 kcal/100 g
Adalékanyagok/kg:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
E-vitamin:
1365 mg
Cink-szulfát heptahidrát:
1055 mg
Íz és aromaanyagok:
Csirke aroma:
45,9 mg
Gyártó vevőszolgálata Mars Mo. Értékesítő Bt. 1113 Budapest Bocskai út 134-146 www.pedigree.hu
Tárolás Felbontás után 14 napon belül felhasználandó. Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Gyártó webcíme http://www.pedigree.hu