Colgate Maximum Cavity Protection Fresh Mint fogkrém 75 ml

Cikkszám: 407580006
899 Ft
Az új Colgate Maximum Cavity Protection Cukor Sav Semlegesítővel. Klinikailag igazoltan két módon is küzd a fogszuvasodás ellen: 1. Az áttörést jelentő Cukor Sav Semlegesítő segít közömbösíteni a cukrot és a savakat, mielőtt árthatnának a fogaknak. 2. Fluorid- és kalciumtartalmának köszönhetően erősíti és segít helyreállítani a fogzománcot és így megelőzni a fogszuvasodás kialakulását. Az első és egyetlen családi fogkrém egyedi Cukor Sav Semlegesítő formulával, mely segít küzdeni a foglepedékben található cukor és savak ellen - amelyek a fogszuvasodás leggyakoribb okozói közé tartoznak. Miért lép fel fogszuvasodás? Sok étel, nem csupán az édességek, tartalmaznak cukrot, amelyeket a foglepedékben lévő baktériumok savakká alakítják, melyek gyengítik a fogakat és fogszuvasodást okoznak. A foglepedékben található cukor és sav gyengíti a fogakat és fogszuvasodást okoz. A Cukor Sav Semlegesítő segít deaktiválni a foglepedékekben található cukrot és savakat. A Colgate legjobb fogszuvasodás elleni fogkréme családjának! A legjobb fogszuvasodás elleni fogkrémünk az egész családnak! Adja meg családjának a lehetőséget a fogszuvasodás nélküli életre!
Termékek előírások
Összetétel Calcium carbonate, Aqua, Glycerin, Sodium lauryl sulfate, Arginine, Sodium monofluorophoshate, Aroma, Cellulsoe gum, Sodium bicarbonate, Tetrasodium pyrophosphate, Benzyl alcohol, Sodium saccharin, Sodium hydroxide, CI 77891, Aktív összetevők: Nátrium monofluorofoszfátot tartalmaz (1450ppm F-).
Gyártó vevőszolgálata Colgate-Palmolive Kft. H 1117 Budapest Hauszmann Alajos utca 3. Információs kék szám: 06 40 180 261