Ceresit Stop Pára Aero 360° Tab illatosított páramentesítő utántöltő 2 tabletta 900 g

Gyártó: Henkel mo kft
Cikkszám: 440472009
2 090 Ft
Teremtse meg otthonában az önnek tetsző légkört az Aromatherapy-val, az új, illatosított páramentesítő utántöltőkkel. Frissítő gyümölcsillat A gyümölcsök illata jó hangulatot termet és megtölti otthonát energiával, hogy frissen induljon a nap. A páramentesítés forradalma A Henkel Aero 360°-os rendszere kiváló páramentesítést nyújt és nagyon hatékony a kellemetlen szagok ellen. Egyedülálló 360°-os levegőáramlás Az Aero 360° rendszer azon fizikai elv alapján működik, miszerint minél nagyobb felületen érintkezik a tabletta a levegővel, annál hatékonyabb páramentesítést biztosít. Az aerodinamikai készülék 360°-os légcsatornája a levegőt teljesen a felfüggesztett tabletta körül és azon keresztül vezeti, így biztosítva az ultra nedvszívóképességű tabletta minél nagyobb hatékonyságát. Frissítő gyümölcsillat Frissítő gyümölcsillat, illóolajokkal. Hatékony Az első cseppek 12 órán belül** 2 az 1-ben technológia 1. Ultraaktív kristály a maximális páramentesítés érdekében. 2. Szabadalmazott szagsemlegesítő technológia: tudományosan igazoltan semlegesíti a kellemetlen szagokat*** Sokáig tart Egy tabletta akár 3 hónapig elegendő egy 20 m²-es szobában.** Univerzális utántöltő Minden ≥ 450 g páramentesítő készülékhez használható **Függ a levegő relatív páratartalmától és a hőmérséklettől ***Független szaklaboratóriumban tesztelve 2009-ben. A legjobb hatékonyság érdekében, használja az Aero 360° tablettákat az Aero 360° páramentesítő készülékkel. Mindenféle helyiséghez ajánlott: Nappali, konyha, fürdőszoba, hálószoba, pince. Kiválóan alkalmas lakókocsikban történő használatra is. Hogyan működik? 1. Az egyedülálló, 360°-os levegőáramlással működő Aero 360° rendszer magába szívja a levegő felesleges nedvességtartalmát és semlegesíti a kellemetlen szagokat. 2. Az Aero 360° páragyűjtő tabletta a felesleges nedvességet folyadékká (sós víz) alakítja. 3. A folyadék az alsó tartályban gyűlik össze.
Termékek előírások
Biztonsági figyelmeztetés Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. FIGYELMEZTETÉS: Kerülendő a tabletta vagy az összegyűjtött folyadék közvetlen érintkezése fémekkel, bőrrel, textillel, szőnyeggel vagy egyéb padlóburkolattal. Ha mégis megtörténik, azonnal öblítse le meleg vízzel. A tabletta illóolajtartalma a tabletta kék felének erőteljesebb elszíneződését okozhatja. Figyelem. Súlyos szemirritációt okoz. Fémekre korrozív hatású lehet. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi segítséget kell kérni.
Gyártó vevőszolgálata Henkel Magyarország Kft. 1113 Budapest Dávid F. u. 6. Tel.: 06 1 372 5555 internet: www.stoppara.hu e-mail: stoppara.hu@henkel.com
Tárolás A páragyűjtő tabletta eredeti csomagolásban eltartható a gyártástól számított 24 hónapig.
Gyártó webcíme http://www.stoppara.hu