Calgon 3in1 vízlágyító por 10 mosás 500 g

Cikkszám: 1235005
1 690 Ft
Megvéd a vízkőtől + kosztól + kellemetlen szagoktól* A Calgon 3in1 Vízlágyító Por nélkül A mosógép belsejében vízkő, mosószer és szennyeződések halmozódnak fel a dob mögött, a szűrőkben és a csövekben. Ezek a lerakódások csökkentik a mosás hatékonyságát, a mosógép meghibásodásához vezethetnek, illetve kellemetlen szagokat okoznak. Calgon 3in1 Vízlágyító Porral A Calgon 3 semlegesítő hatása a védelemmel ellátott, tiszta és extra friss** mosógépért: 1. Erős vízkő elleni védelem, amely segít megakadályozni a gép meghibásodását. 2. A kosz elleni aktív anyagai segítenek védekezni a kosz és mosószer-maradékok lerakódása ellen. 3. Segít megakadályozni a rossz szagok kialakulását, melyek a gépben keletkeznek. * Használja minden mosásnál. ** az előző Calgon készítménnyel összehasonlítva.
Termékek előírások
Összetétel >30%: zeolit, <5%: polikarboxilátok, nem-ionos felületaktív anyagok, illatanyag
Biztonsági figyelmeztetés Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Calgon 3in1 Vízlágyító Por. Gyermekek elől elzárandó. Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül szembe jutna, mossa ki bő vízzel. Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz.
Gyártó vevőszolgálata Reckitt Benckiser Kft. 1113 Budapest Bocskai út 134-146. Tel.: +36-1-250-8399 Fax.: +36-1-250-8398 consumers_HU@rb.com www.rbeuroinfo.com
Tárolás Minőségét megőrzi: gyártástól számított 2 évig.
Gyártó webcíme http://www.rbeuroinfo.com